Serviceii - Reparaturi - Restaurari de espressoare

Un serviciu bun este cel mai important lucru în activitatea noastră . O mașină care nu functioneaza, nu castiga bani . Ce-a mai buna Mașina nu va ajuta în cazul în care nu functioneaza și nimeni nu se gaseste pentru o reparație rapidă . noi avem orele tale de lucru.

Piese de schimb pentru espressoare avem în stoc la Bocsa si in Mannheim (Germania). Dacă tot nu si ceva lipseste,  putem oferi de asemenea un espressor in schimb, în timp ce masina ta este la noi în atelier .

Noi avem o mare experienta la servicii si reparaturi la espressoare port filtru. In plus față de mărcile pe care le reprezintam : UNIC , La Spaziale , Alex Duetto , Mahlkönig , Obel , Mazzer , Eureka , La Macatec etc. , cu câteva excepții, putem lucra la toate celelalte dispozitive, cum ar fi Faema , CIMBALI , Rancilio , San Marco , Elektra , Fiorenzato , Macap .

Daca este nevoie , vom efectua o revizuire generală sau o restaurare completă a aparatului . Desigur, există posibilitatea, în acest timp si daca se doreste, sa inchiriati un espressor de la noi.

Beneficiaza si tu de know- how-ul nostru. La beanTec în Bocsa (CS) sunt cursuri de instruire periodice și seminarii pe diferite teme. Seminarii planificate anunțăm din timp .

Noi vindem:
ROCKET, Royal, Elektra, SanRemo, Expobar,  producte de la Motta si Pully Caff.

Noi reparam Espressoare:
UNIC, Elektra, La Spaziale, Rocket, Alex Duetto, Expobar, Rancilio Gaggia, Fiorenzato, Astoria, MyWay, La Cimbali, La Pavoni, Nuava Simonelli, Profitec, ECM, Reneka, SAB, Bezzera etc.